Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Zeroport proposa protegir noves àrees del delta del Llobregat al voltant del port i l’aeroport de BCN per aturar-ne el creixement

La plataforma Zeroport ha presentat al·legacions a la proposta que la Generalitat de Catalunya està tramitant per augmentar les zones d’especial protecció per a les aus (ZEPA) del delta del Llobregat. Per Zeroport, aquesta proposta arriba massa tard en molts sentits i omet parts importants del Delta que podrien i haurien d’estar protegides, moltes de les quals estan catalogades com a Important Bird Area, la classificació tècnica de referència per designar noves ZEPA.

Les al·legacions estan centrades en la cerca d'”espais on es puguin restaurar les connexions perdudes i alhora fer una àrea d’amortiment al voltant del port i, molt especialment, de l’aeroport, per mantenir la protecció i la connectivitat ecològica al Delta”. També s’ha tingut en compte que les noves zones d’especial protecció per a les aus que proposades “no siguin camps de conreu, per rebaixar la pressió que la nova delimitació pugui suposar per a l’activitat agrària”.

Podeu consultar l’escrit d’al·legacions aquí i el plànol amb les zones addicionals a protegir plantejades des de Zeroport a continuació.

A %d bloguers els agrada això: